Waarom investering in vastgoed.

Uw (spaar)geld op de bank levert tegenwoordig weinig tot niets meer op. Om die reden is het raadzaam om uw geld te beleggen.

Onze enthousiaste en gedreven adviseurs zorgen voor overzicht en zekerheid. Wij  hebben veel ervaring in de financiering van beleggingspanden, herkennen kansen en valkuilen en zetten deze kennis graag voor u in.

Wilt u een beleggingspand financieren? Wij bedienen zowel ervaren beleggers met een uitgebreide vastgoedportefeuille als beginnende vastgoedbeleggers. Bel ons vrijblijvend en wij kijken graag samen met u naar uw mogelijkheden!

Vraag en aanbod.

De laatste jaren is de vraag naar woon- en bedrijfsruimte uitsluitend toegenomen. De nieuwbouw blijft achter op de groeiende vraag, waardoor de prijzen op de huizenmarkt en vastgoedmarkt blijven stijgen. Daarmee is dit een goed moment om in te stappen.

Bij het investeren in beleggingspanden is het risico aanzienlijk lager dan bij het investeren in financiële producten, zoals aandelen of Forex. Ook wanneer uw beleggingspanden niet verhuurd of verkocht kunnen worden voor een bepaald aantal maanden, blijft de waarde van uw vastgoed stabiel.

Financiering voor elke belegging.

Advies in hypotheken is er zowel voor de grote als voor de kleine vastgoedbelegger. Onze kennis van de lokale markt en ons grote netwerk van financiers stellen ons in staat iedere vastgoedbelegger een scherp voorstel met lage rente en gunstige voorwaarden te bieden.

Wilt u meer weten wat de mogelijkheden neem contact op met:

Advies in financieren van beleggingspanden

Met Sven Beurkens etc.