Sven Beurskens

Financieel adviseur

Na 22 jaar vind ik het nog steeds een uitdaging om klanten werkelijk te helpen geen situatie is gelijk en geen mens is het zelfde.

Ik hou van interactie met mijn klanten en waar andere adviseurs stoppen ga ik door. Vaak hoor je nee bij de grote financiële instellingen met name wanneer zei het niet goed kunnen overzien. Voor mij is dat juist een uitdaging. Overigens is het wel zo wanneer ik denk dat het niet haalbaar is ook duidelijk aan zal geven waarom en wat we zouden kunnen veranderen om het wel mogelijk te maken.

Als er mogelijkheid is vind ik de oplossing!

Frits

Kantoorhond

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth.

Tim van der Poel

Financieel Adviseur

Ik ben Tim van de Poel eigenaar van Advies in Hypotheken in Helmond.
Sinds 1997 ben ik als adviseur Hypotheken en verzekeringen werkzaam.
Daarnaast verricht ons kantoor ook diensten op het gebeid van erfrecht.
Advies in Hypotheken is in 2007 opgericht door o.a. mijzelf en mijn collega Sven Beurskens in Tilburg.
De heer Beurskens heeft een kantoor in Tilburg en ik in Helmond.
Advies in Hypotheken in Helmond heeft daarnaast een intensieve samenwerking met Ramon Jongen Makelaardij.
Zowel Advies in Hypotheken in Helmond als Ramon Jongen Makelaardij zitten gehuisvest op de Zuid Koninginnewal 15 in Helmond.